4EVERSOFT

Weboldal készítés

A 4EVERSOFT elkészíti Önnek weboldalát cége arculata szerint. Az egyszerű oldalaktól egészen a komplex rendszerekig. Legyen bármilyen elképzelése, cégünk megvalósítja álmait. Az internet piacon sok éves tapasztalattal résztvevő 4EVERSOFT segít kidolgozni Önnek ügyfélcentrikus honlaptervét, melyet a készítés során mindig szem előtt tart.

A 4EVERSOFT a legjobb megoldásokat kínálja Önnek!

Keresőmarketing, keresőoptimalizáció

A keresőmarketing (SEM - Search Engine Marketing) egy olyan online marketing tevékenység, mely egy weboldal láthatóságát akarja növelni a keresők találati oldalain.

Önnek is elemi érdeke, hogy weboldalát minél többen találják meg. Az optimalizáció segítségével - akár több száz százalékkal - többszörözhetjük meg látogatóit, ezáltal nyereségét jelentősen növelheti!
Nagyon sok tényezőtől függ az elvárható eredmény, épp ezért rendkívül kritikus a tervezési szakasz, hiszen egy elhibázott célt kitűzve alig-alig lesz észlelhető az eredmény. Azonban a helyesen megválasztott célok túlszárnyalják várakozásait!

Fejlesztés a legszigorúbb szabványok mentén

„Nem mindegy, mi van a háttérben?” - kérdezheti. Nos, probált már Trabiba Ferrari motort rakni? Nem hiszem. Ahogy később magasabb igényeket, elvárásokat fogalmaznak meg a weboldal működésével kapcsolatban, ahogy újabb és újabb böngésző verziókat használnak a látogatók, gyakran fordul elő, hogy weblapunk szétesik, reklamálnak az ügyfelek, és mindez előbb-utóbb presztizsveszteséggel jár. Ezeket lehet nagy mértékben elkerülni azzal, hogy magas szintű programot írunk. Pedig látszólag ugyanúgy néz ki a weboldal, azonban így évek múltán is minden úgy fog működni, hogy Ön el is felejti, hogy valaha foglalkoznia kellett vele.

Az idő pénz. Mindenkinek…

Adatbázisok az interneten

Cégének adatbázisát weboldalával összekapcsolva fejlett, intelligens rendszereket dolgozunk ki Önnek. A jól felépített adatbázis nagyban megkönnyítheti mindennapjait, a megfelelő kimutatások meghatározhatják cégének fejlődését. Ezt az internettel, weblapjával összekötve lehetőségei szinte határtalanok.

E-Business

Cégünk széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik az online vásárlás területén. A különböző fizetési rendszerek végre lehetőséget biztosítanak üzletének az internetre való kiterjesztésére. Mindezt egyszerűbben mint gondolná…

Különböző fizetési lehetőségek: Bankkártyás fizetés, SMS rendszerek, NeoPhone, NetPay…

Adminisztrációs felület

Elkészítjük továbbá oldalának adminisztrációs felületét, mellyel könnyedén, biztonságosan, másodpercek alatt frissítheti kínálatát.
Akár rögtön Microsoft© EXCEL fájlból…