4EVERSOFT

Hosting, tárhely

Cégünk által készített weboldalát a 4EVERSOFT szerverén tároljuk, hogy a nap 24 órájában, a lehető legnagyobb sebességen legyen elérhető. Cégünk nem vállal kizárólag hostingot, ezzel is biztosítva ügyfeleink oldalának gyorsaságát, biztonságát.

Biztonság

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a legmagasabb elvárásokat kielégítve, a lehető legbiztonságosabb környezetet biztosítsuk ügyfeleink adatainak védelmében. Büszkén mondhatjuk, hogy védelmi rendszerünk eddig minden hacker támadást hárított.

Biztonság II., - Szervertükrözés

Ha mégis bármi történne, vagy esetleg ügyfelünk törölne véletlenül valamit, arra is van megoldásunk. Rendszerünk folyamatosan több szintű biztonsági másolatot készít a teljes szerverről, így bármikor helyre állítható a rend.

 

 

EX-Mail levelezőrendszer

Az E-Mail fiókjához tartozó adminisztrációs felület rendkívül egyszerű, biztonságos és informatív. Másodpercek alatt módosíthatja beállításait, melyek azonnal életbe lépnek.

A 4EVERSOFT nagyobb, sokfelhasználós cégekre is gondolt. Az Ön által megjelölt felhasználó (például az Ön rendszergazdája) rendelkezhet a többi felhasználó jogai felett, így nem kell félnie attól, hogy felhasználói mindent összevissza állítanak E-Mail fiókjaikon, mivel a rendszergazda letilthatja jogaikat, így csak megtekinteni tudják beállításaikat. Ha valamin módosítani szeretnének, a rendszergazdát kell keresniük. Amennyiben a rendszergazda jogot ad rá, a felhasználó ismét módosíthatja beállításait.

Szabadságra megy és szeretné, ha minden ügyfele, aki keresi Önt, értesülne erről?
Az E-Mail fiókjához tartozó adminisztrációs felületen automatikus válaszlevelet írhat, melyet minden bejövő levél feladójának az EX-Mail rendszer válaszban elküld.

Pihenjen nyugodtan, minden ügyfele értesülni fog távollétéről.

Spam Szűrés - a nyugalomért…

Bizonyára Ön is sok-sok reklámlevelet kap nap mint nap. Bizonyára elege van belőle, hiába próbál leiratkozni, mindig újra és újra megkapja őket…

A reklámlevelek kiszűrését (spam-szűrés) az EX-Mail a levél tárgya elé beszúrt SPAM szócskával jelzi. Így Önt sokkal kevésbé zavarják a fontos leveleivel együtt érkező állandó reklámlevelek tömegei.

Végre nyugodtan, kellemesen dolgozhat egész nap.

Vírusírtás - a biztonságért…

Az E-Mail vírusok egyre nagyobb veszélyt jelentenek.
Önnek eddig arra volt csak lehetősége, hogy méregdrágán megvásároljon egy sokfelhasználós vírusírtót, és rendszergazdája installálja minden számítógépre. Rendszerünk azonban már az E-Mail letöltése előtt hatástalanítja a vírust. Sok újabb vírus az Ön E-Mail címéről küld vírust partnereinek. Rendszerünk ezeket is kiszűri, majd értesítést küld Önnek.

Dinamikusan bővülő vírusinformációs adatbázisunknak köszönhetően Ön sokkal biztonságosabban levelezhet, mint valaha.