4EVERSOFT

Grafikai tervezés

Ha a termék nem adja el önmagát, igen nehéz dolgunk lesz…
A grafikus feladata, hogy a terméket / szolgáltatást felöltöztesse, és - mint egy jó szabó - kiemelje erényeit. A 4EVERSOFT évek óta segíti mind a multinacionális cégeket, nagyvállalatokat, mind a kisvállalkozásokat sikereik könyebb elérésében. Minden esetben - a Megrendelő igényeit szem előtt tartva - marketing és egyéb szakmai szempontok alapján készítjük munkáinkat.
A jó partner ismérve, hogy legtöbbször nálunk is jobban tudja, mire van szükségünk.

Tervezés

Minőség, elérhető ár, megbízhatóság… Ki állít mást magáról?
Ezek ma már - amikor az információ a másodperc töredéke alatt eljut hozzánk - alapvető elvárások. Természetesen minden elképzelhető online és offline projektben vettünk már részt, terveztünk több száz négyzetméteres építési hálót, vagy épp járműreklámot. Készítettünk megszámlálhatatlan nyomtatványt, felhasználói kézikönyvet, óriásplakátot.

A kérdés az, hogy mivel tudunk ennél többet nyújtani…

Rugalmasság

Akivel már dolgoztunk együtt, tudja, hogy nehezen talál nálunk rugalmasabb partnert. Sokszor a megszokott lassúság helyett a szükséges idő töredéke alatt elkészítjük, amire sürgősen szüksége van. Tegyen próbára minket!

Gyártás, kivitelezés

A 4EVERSOFT komplex megoldásokat kínál. Nem elég jól megtervezni anyagainkat, fontos, hogy jó minőségben, határidőre elkészüljön minden.
A megbízható partner, a jó szakember komoly érték. A sok év alatt szerzett kiváló partnereink az Ön munkáját is segítik, így Önnek csak a fontos teendőire kell figyelnie.